Olematon

Olematon, tunnettu myös nimellä Oskari Olematon, on Helsinkiläinen räppäri. Rehellisiin kokemuksiin pohjautuvat sanoitukset tuovat esiin puhumattomia tarinoita ja tunteita, joiden suojamuurina mies seisoo.

Häkkilä

Häkkilä on 30-vuotias joensuulaislähtöinen artisti. Hän on vaikuttanut aikaisemmin musiikin saralla Hursti & Häkkilä -yhtyeen toisena puoliskona. 

Iivo

Iivo, toiselta nimeltään Kaheneuronfilosofi on Joensuusta lähtöisin ja sittemmin Helsinkiin asettautunut mc, laulaja sekä tuottaja. Yli 20 vuotta räpin parissa työskennellyt artisti tunnetaan omintakeisista sanoituksista sekä kivenkovista remixeistä.

Jere

Jere on Malminkartanosta lähtöisin oleva rap-artisti, joka on levittämässä soolo-siipiään. Parhaiten Jere tunnetaan JXO-yhtyeestään. 

Ainty

Jo 2002 vuodesta asti räppiä tehnyt Ainty on alunperin Tampereelta kotoisin oleva Artisti, joka tunnetaan myös yhtyeestä Ainty&Heittiö.

Rontti

Rontti on artisti joka ei biiseissään suotta säästele, ja juuri nämä suorat ja häpeilemättömät riimit luovat omanlaisen tyylin ja soundin artistin ympärille.

Vaino

Sivustomme käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi.